Jūs turite prisijungti, jei norite skelbti žinutes. Užsiregistruoti galite čia
Jaunuolis 10 Apr : 13:14 Seniai jau nieko negirdėjau apie tas baidares, bet, sprendžiant iš tinklalapio jie dar gyvi. Manau kas suinteresuotas - skambinkit ir klauskit. Jei pats Gediminas išlaikė sentimentus - bus nuolaidų, jei ne - nebus. Nemačiau jo jau kokius 4 metus jei ne daugiau. Arba susiraskit senuosius jaunuosius geografus iš GumaTeam (https://www.facebook.com/pages/Guma-Team/488696651205351) - čia lygtai šitos kompanijos draugai buvo....
DG2 09 Apr : 20:40 Sveiki, Manau čia kartais dar turėtų užsukti kiek labiau patyrę jaunieji geografai, tad galbūt kas nors galės atsakyt man į vieną klausimą Tai štai, šiame oficialiame klubo puslapyje pažymėti trys JGK "draugai bei pažįstami", vienas jų yra Lyduvėnų baidarės, gal kas žino ar dar likę kokių nors ryšių su jais bei galimų simpatijų dabartiniam klubui? Reikalas toks, kad norėtume kada nors prasiplaukti Dubysa, ypač pro Lyduvėnus, ir galbūt klubo "draugai" galėtų kokių nuolaidų suteikti?
dea 06 Dec : 16:06 Sveikinimai naujai JGK valdybai!
L. J. 15 Nov : 15:28 Gruodžio 10 dieną (antradienį) bus paskaita apie Siriją! Plačiau jau tuoj...
DG2 17 Oct : 14:36 Yra galimybė aplankyti Raseinių rajone, Lyduvėnų kaime esantį Lyduvėnų tiltą (daugiau informacijos apie objektą galite rasti čia: http://www.rvic.lt/placiau.php?cat=68&id=76). Gavau informacijos, jog leidimas dažniausiai išduodamas, kurį gali suteikti Viešojo saugumo tarnyba, tačiau prieš tai turi būti pateiktas dalyvių skaičius bei visų asmenų asmens kodai. Tuomet pateiksime prašymą ir lauksime atsakymo, tikimės teigiamo. Tad prašome registruotis kuo greičiau, kadangi prašymas turi būti pateiktas bent savaitę iki būsimo vizito!
L. J. 23 Sep : 22:09 AC, kaip visada buvo nenormaliai geeeeras!
Prisijungta: Nov 29 2007, 17:59 Vieta: Vilnius Pranešimų: 17
Aciu Juste.. Kad buciau paziurejusi tas nuorodas anksciau, tai buciau daug darbo sutaupiusi.. Bet kaip sakoma, saukstai po pietu.. Pati Airijos konturus taskavausi su coreliu, o cia va viskas buvo sudeta.. Bet pasipraktikuoti irgi buvo gerai.
Prisijungta: Feb 12 2010, 08:14 Vieta: Vilkaviškis Pranešimų: 50
Gal kas turi pasiūlymų. Darau aplinkosaugos seminarą ir esu susižinojęs ekologinių problemų vietas Vilkaviškio rajone ir kaip nors GIS'e susistemint, gal kokią analizę ar tendenciją įžvelgti.. Tačiau teturiu tik Lietuvos rajonų pagrindą.. Gal tu turi ką nors pasiūlyt? Nes su paint'u peckiot tai ne pagal trečio kurso galimybes...
Prisijungta: Aug 07 2008, 09:16 Vieta: Vilnius-Marijampolė Pranešimų: 42
Kaip suprantu, tau reikia kartografinio pagrindo, t.y., miškų, vandens telkinių, kelių tinklo sluoksniais arba ortofotografinio žemėlapio? Ar Volungevičius studentams neduoda? Quo vadis, homo?
Prisijungta: Feb 12 2010, 08:14 Vieta: Vilkaviškis Pranešimų: 50
Ieškau maždaug 1950 - 1960 m. Sovietinės Lietuvos topografinio žemėlapio legendos.. Dabar jau pradedam dirbt su GIS, tai reik žinoti, kur kas ir kap tę pavaizduota.
Prisijungta: Nov 26 2007, 07:50 Vieta: Vilnius-Ignalina Pranešimų: 121
Būtinai 1950-1960? Na, kad žinai, nelabai ten manau bus esminis skirtumas nuo vėlesnių. ten mastelis svarbiau. Paklauskt ko nors iš Katedros - turi turėt kažką. Arba nent išsiaiškink tiksliai ko tau reikia (leidimo metai/mastelis), pamėginisu ko pasižvalgyt (rašyk į elektroninį man)... Be to - tik rusiškai (bet tu juk moki, ane? ) Tai nėra oficiali JGK nuomonė. Tai neoficiali mano nuomonė. JGK už ją neatsako. Aš - tuo labiau.